Sorteer op

Persoonlijk kleuradvies

Wilt u wel eens weten welke kleuren u nu wel of beter niet kunt dragen? Welke kleuren u flatteren of welke kleuren u juist te kort doen?

Laat dan eens een kleurenanalyse maken bij ons in de winkel.

Na een uitgebreide analyse weet u precies welke kleuren het beste bij u passen, zodat u niet meer hoeft  te twijfelen bij het aankopen van kleding of bijvoorbeeld garen voor een leuke sjaal of omslagdoek. We maken hiervan een mooi mapje, met daarin van elke passende kleur een kleurenstaal. Dit vormt al een mooi, natuurlijk geheel.

Tijdens de analyse gaan we uit van uw persoonlijke kleurkenmerken, op basis daarvan worden de kleuren gekozen. Omdat iedereen uniek geschapen is werken we niet alleen vanuit het seizoenssysteem. U krijgt dus ook een persoonlijke kleurenkaart, afgestemd op uw persoonlijke kenmerken. Geen één kleurenkaart zal dus gelijk zijn. Wel kunnen er overeenkomsten zijn. 

Een kleuradvies kost €109,00 en vindt plaats op afspraak, voornamelijk op dinsdag. De wolwinkel is dan gesloten, zodat ik samen met u me alleen hoef bezig te houden met uw analyse. U kunt een afspraak maken via e-mail: info@wolwinkelvoordesierhardenberg.nl, of even langskomen in onze winkel.

Ik heb voor het geven van deze adviezen in 2012 een opleiding gevolgd volgens het Personal Harmony systeem. Het is zo leuk om met kleur bezig te zijn, en om te zien wat de juiste kleuren met iemand doen. In de wolwinkel merk is vaak dat ik teruggrijp op deze kennis bij het adviseren van de juiste kleur garen. Ook merk ik dat men het zelf vaak best lastig vindt om hier goede  keuzes in maken. Dat heeft mij doen besluiten om het geven van kleuradviezen weer op te pakken en dit te combineren met mijn wolwinkel.

Dit ben ik

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2020 www.wolwinkelvoordesierhardenberg.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel